Telefontid utgår måndag 26/9

Telefontid måndag 26/9 inställd. För beställning av nya prenumerationer hänvisar vi till vår webbutik på adressen butik.kattliv.com och för övriga prenumerantärenden hänvisar vi till mailadressen pre@kattliv.com där vi tar itu med ärenden löpande.

 

Tryckfelsnisse har varit framme

Bokstaven Y som finns på sidan 27 i Kattliv nr 6/2022 hör inte till sKATTjaktstävlingen i detta numret.

Vi ber er som tävlar att bortse från denna extra bokstav när ni letar bokstäver till ordet i den här sKATTjakten.

Tryckfelsnisse har även varit i farten på korsordssidan i både Kattliv nr 5/2022 och i Kattliv nr 6/2022.

Vinsterna som ses på dessa sidor är vinsterna från förra året och de vinster som gäller för i år (och även för dessa nummer) är:

 

Spinnande hälsningar

Kattlivs redaktion

Kattliv nr 6/2022 i butik 30/8

Nu finns Kattliv nr 6/2022 i butik!

Numrets tema är JAPAN! Du får lära dig allt om detta kattälskande land, allt från raspresentation av Japanese bobtail till fakta om lyckokatten Maneke-neko. På hälsosidorna startar en magskola i tre delar. I första delen berättar vi om förstoppning, vi träffar yogakatten Lille Skutt, WWF berättar om kampanjen RÖR INTE MIN TIGER, och kattbeteenderådgivare Susanne Hellman Holmström berättar om kattens jakt & lek. Utöver detta har vi korsord, tävlingar och annat smått och gott!

 

Sommarsemester 2022

Redaktionen tar semester från telefontiderna i juli vecka 28 och vecka 29.

Redaktör Karin tar semester från telefontiden vecka 35.

Glad sommar önskar Kattliv!

Kattliv nr 5/2022 i butik 5/7

Nu finns Kattliv nr 5/2022 i butik!

Numrets tema är OLYCKOR! Du får lära dig mycket nyttigt om hur man förhindrar olyckor, och vad man ska göra när oturen ändå är framme, bland annat en första hjälpen-guide för att hjälpa skadade katter. Vi träffar simmaren SARAH SJÖSTRÖM, som har mängder med OS-, VM- och EM-medaljer – men hemma väntar också guldklimpen Hanzo, en sibirisk katt! Kattrasen abessinier presenteras, svartfotad katt är numrets vildkatt, vi träffar Zane Neikena som startat KattBNB och kattbeteenderådgivare Susanne Hellman Holmström har tips om hur man fördelar resurser så att katten får det som bra som möjligt, och vår krönikör Niklas “Sphynxnille” Lundström berättar om hur dejtingvärlden är för kattägare, och utöver detta har vi korsord, tävlingar och annat smått och gott!