Sommarsemester 2022

Redaktionen tar semester från telefontiderna i juli vecka 28 och vecka 29.

Redaktör Karin tar semester från telefontiden vecka 35.

Glad sommar önskar Kattliv!

Kattliv nr 2/2022 i butik 2/3

Kattliv nr 2/2022 finns nu i butik.

Temat för det andra numret av Kattliv 2022 är hemlösa katter och den intervjuade profilen är skådespelaren Louie Marti. I numrets raspresentation får vi lära oss mer om den nyfikna och lättlärda rasen maine coon. Vi besöker ett katthem i Rom och vi får läsa om den speciella terapikatten Tallis, vi får dessutom lära oss mer om njursvikt hos katt och vad man kan göra åt det. Niklas Lundström har skrivit krönikan om våra vardagshjältar och Susanne Hellman Holmström bidrar med kattiga råd i vanliga ordning. Mycket spinnande nöje!

 

Kattliv nr 1/2022 i butik 19/1

Kattliv nr 1/2022 finns nu i butik.

Årets första nummer av Kattliv är äntligen här! I nummer ett av Kattliv för 2022 får du läsa om profilen Camilla Brinck som har blivit omåttligt populär bland barnen och nu även har börjat vinna föräldrars intresse för att läsa hennes Musse & Helium-äventyr. Sigge i böckerna bor dessutom hemma hos Camilla med kattkompisarna Skrutt och Bus. I raspresentationen får du lära dig mer om den pigga och aktiva bengalen. Numrets tema är inredning och Kattliv reder ut vad katter gillar att klösa på och hur man får dem att klösa där. Missa inte heller Niklas Lundströms debutkrönika för året om hur vi ska höja kattens status, det vackra reportaget om jaguaren och Susanne Hellman Holmströms råd om hur du lär din katt att gå i sele. Allt detta och mycket mer! En god spinnande fortsättning på det nya året med mycket spinnande läsning önskar Kattliv!

 

Telefontid utgår måndag 27/12 2021

sjuk-katt

Morgondagens telefontid (27 december 2021) utgår på grund av sjukdom och tryck av Kattliv nr 1/2022. Du kan maila dina ärenden till pren@kattliv.com som vanligt så tar vi itu med ditt ärende så fort vi kan.

 

Kattliv nr 8/2021 i butik 23/11

Kattliv nr 8/2021 finns nu i butik.

I Kattlivs sista nummer för det här året får du möta profilen Camilla Sten som berättar om sitt författarskap, sina nuvarande kissar Rufus och Rizzo och hennes allra första egna kisse Rasmus som Camilla trodde var en ängel. Vad äter katten? Så heter temat den här gången och vi berättar om vilken sorts mat för människor som går bra att ge till katter och vilken sorts männniskomat som man ska se upp med att smussla under bordet till katten i jul. I raspresentationen tar vi en närmare titt på Neva masquerade som är en nyfiken och kreativ problemlösare. Passa på att vinna Camilla Stens bok Arvtagaren till dig och en tunnel feeder till din katt. Om du sedan undrar vad du och din katt ska hitta på för roligt i jul så bläddra genast fram till sidan 50 där Susanne Hellman Holmström ger en massa bra tips på hur du kan julpyssla med din katt. Från oss alla till er alla, en riktigt spinnande god jul med mycket spinnande läsning!