Category Archives: Nyheter

Kattliv nr 6 i butik 1 september

Jubileumsåret fortsätter! Kattliv nr 6/2020 finns nu i butik.

Välkommen till ett fullspäckat nummer 6 2020 av Kattliv. Här får du läsa om Atomic Swings frontfigur Niclas Frisk som berättar om sitt kattberoende. I raspresentationen berättar vi om den tystlåtna och intelligenta kattrasen ocicat. Du får tips av bengaluppfödaren Katrin Björksten på hur du lär din katt roliga tricks och du får läsa om katternas hjältehundar Mirka och Meta, och mycket, mycket mer spinnande läsning har vi också förberett för alla våra Kattlivsläsare!

 

Kattliv nr 5 i butik 30 juni

Jubileumsåret fortsätter! Kattliv nr 5/2020 finns nu i butik.

I Kattlivs sommarnummer får du möta profilen Ellen Ekman som tecknar serien Lilla Berlin och har gjort barnboken Idde & Hajen som du även kan tävla om att vinna i detta numret. Det blir rysk kattkonst, i raspresentationen får du lära dej om brittiskt korthår och så får du läsa en hel del om Pelle Svanslös och tävla om att vinna en Pelle Svanslösbok. Ta också chansen att tävla om att vinna den finfina robotdammsugaren Neato D6 (värde 6499 kr). Ha en glad sommar med mycket spinnande läsning!

 

Kattliv nr 4 i butik 18 maj

Jubileumsåret fortsätter! Kattliv nr 4/2020 finns nu i butik.

Låt dej inspireras av tjejerna Annie och Marie som använder sig av TNR-M, metoden som räddar hemlösa katter. Låt dej även inspireras av Emelies nätbutik Kattmanien som har katten i fokus och antrozoologen Therese Lilliesköld som är aktuell med att ha skrivit boken “Katt och människa emellan”, hennes bok kan du också tävla om att vinna i vår jubileumstävling. Eller vad sägs om att bygga ett eget rejält och stabilt klösträd? Detta och mycket mera spinnande inspiration finner du i det senaste spinnande numret av Kattliv

KL202004

 

Kattliv nr 3 i butik 7 april

Jubileumsåret fortsätter! Kattliv nr 3/2020 finns nu i butik.

 

Kattliv nr 2 i butik 25 februari

Jubileumsåret fortsätter! Kattliv nr 2/2020 finns nu i butik.

 Kattliv 2-20 omslag_v4