KATTLIV nr 5 ute 13 juli

HENRIK OLSSON är radiopratare och aktuell som programledare för “God morgon Stockholm”. Henrik har alltid älskat djur och när han som 7-åring fick sin första katt blev han såld från första stund. Idag har han två katter, hittekatten Marcus och heliga birman Lovelynne.

TEMA: NÄR DIN KOMPIS BLIR GAMMAL. Beteendeförändringar hos gamla katter, hälsa och livskvalité i vardagslivet, trivseltips för seniorer och mycket mer.

SOMMARENS FAROR – Sommaren är en härlig tid. Men allt är inte mysigt ute i solskenet, var uppmärksam på sommarens faror. Fästingar, getingar, ormar och inte minst sommarvärmen i en bil, kan bli förödande för din katt.

LÄR DIN KATT ATT SITTA VACKERT – Det är bara din egen fantasi som sätter gränser för vad du kan lära din katt, säger Susanne Hellman Holmström. Hon berättar hur hon tränar sina katter att göra konster och delar med sig av träningstips och råd som kan vara bra om du vill börja träna din egen katt.

• Kattkullen – Norsk skogkatt
• Kattfamiljer – Svallerbyttan Elsa & tysta Tusse
• Kattkliniken & Kattfrågan
• Kattliv kollar prylarna
• Kattknäppet
• Kattipset
• Katteljén
• Kattkrysset…

… samt reportage och bilder!