Kattliv nr 5 i butik 9 juli

kattliv_5_webb

Farligt för katten - Det finns en hel del i husdjurens miljö, både inomhus och utomhus, som kan orsaka förgiftning och andra akuta sjukdomstillstånd. Läs om förgiftningar som kan drabba din katt, vad du ska undvika och vad som sker i vården när djur med symtom på förgiftning kommer till djurkliniken.

Kattens 13 heliga behov - Katten har tretton grundbehov som kattägare behöver ta hänsyn till för att katten ska känna sig trygg, nöjd och glad. Lär dig förstå din katt och tillgodose dess behov.

Näta in balkongen - Har du inte nätat in balkongen ännu, så är det hög tid att göra det nu om din katt ska vistas där. Om katten vistas ensam på en balkong som finns mer än fem meter över marken, så måste balkongen enligt lag vara försedd med nät eller något annat som gör att katten inte riskerar att ramla ner och skada sig.

Raspresentation Sokoke - Djungelkatten från Kenya har, till skillnad från många andra katter,  ett utpräglat flockbeteende.

Veterinära råd & beteenderåd

• Prylar med klös
• Katteljén – TÄVLA DIREKT »
• Kattkollen – Vad vet du om katter?
• Kattkrysset…

… och mycket mer!