Kattliv nr 2 i butik 28 januari

Tidningen Kattliv nr 2

Raspresentation Chausie – En ny ras från antiken.

Allt om 5 vanliga urinvägssjukdomar – Sjukdomar i urinvägarna drabbar njurar och urinblåsa hos katt. De vanligaste sjukdomarna i urinvägarna är akuta njurskador, kronisk njursjukdom samt FLUTD (Feline lower urinary tract disease). Lär dig se symtomen tidigt så du kan ge din katt den vård och behandling som behövs.

Cat Friendly Clinic – Djurkliniker på kattens villkor blir allt fler i Sverige. Veterinär Sofie Ödling är specialist inom kattens och hundens sjukdomar. Hon är också en av Strömsholms representanter för Cat Friendly Clinic. Sofie berättar om uppdraget som går ut på att göra djurkliniker och djursjukhus mera kattvänliga.

Feral Love – Vad är det som får violinisten Dorian Rence, New Yorks filharmoniska orkester, att tillbringa fritiden i en tunnel i Riverside Park?

Författarparet Cilla & Rolf Börjlind – Ett tag hade de fyra katter. Då var det lite körigt med allt katthår. Nu är det bara två kattungar kvar. Ungar och ungar förresten. Kattungarna har växt upp och blivit två stiliga herrar på tio år. De gillar att tugga på tyg och en av dem är bikinitjuv.

• Veterinära frågor & svar om kattens hälsa och beteende
• Katteljén – Fotografera din katt. TÄVLA DIREKT »
• sKattjakten – Finn det gömda ordet i tidningen och vinn spinnande kattpryl.
• Kryss med katt – Lös korsordet och vinn foder…
• … och mycket mer…

Vi önskar spinnande läsning!