Kattliv nr 3/2021 i butik 13 april

Kattliv nr 3/2021 finns nu i butik.

Äntligen är numret med kattungarna som piggar upp oss här igen! Rasen som presenteras i detta nummer är orientaliskt långhår, profilen som presenteras är Staffan Heimerson. Vi berättar om kattungens utveckling, snuttfixerade kattungar och föräldrastilar som går igen i våra relationer till katterna. Läs den intressanta berättelsen om perserkatten Stella som har stannat i växten och ta del av Susanne Hellman Holmströms råd om hur du borstar tänderna på din kisse. Låt dig roas av av att läsa om gangsterkatten Petrusz i Kurran, upptäck Ane Gustavssons uttrycksfulla illustrationer och ta chansen att göra din röst hörd genom att rösta fram det omslag som du tyckte var bäst under året 2020. Spinnande vårläsning önskar Kattliv!