Kattliv nr 5/2021 i butik 6 juli

Kattliv nr 5/2021 finns nu i butik.

Välkommen till värmen i Kattlivs sommarnummer. I nummer 5/2021 så höjer vi temperaturen ordentligt med temat kattklimat, både det inre känslomässiga klimatet och det yttre klimatet. Hur kan man hjälpa sin katt att klara vårt lands temperatursvängningar? Det svarar Matilda leg. vet. på Veterinärhuset i Sundsvall på. Vi försöker reda ut vad som är bäst för katten, att vara innekatt eller utekatt. Du får lära dej mer om kattrasen Devon rex och du får läsa om profilen KarlFredrik på Eklaholm, känd från tv-programmet KarlFredrik på Österlen. Susanne Hellman Holmström ger råd om skrikande katter, du får läsa om WWF:s viktiga arbete med tigrar, sen blir det lite meditation med katt också. Och vad passar väl bättre i sommarvärmen än att få chansen att vinna en fin vattenfontän från Trixie i vår tävling sKATTjakten? Mycket spinnande sommarläsning önskar Kattliv..