Kattliv nr 6/2021 i butik 31 augusti

Kattliv nr 6/2021 finns nu i butik.

Här kommer Kattliv nr. 6/2021 med temat: Resa med katt. Kanske inte något man tar sig för riktigt än på grund av coronakrisen, men då får man läsa och lära sig om hur det går till istället. Tv-programmet Fråga doktorns doktor Karin Granberg är profilen som berättar för Kattliv om hur hon skämmer bort sina kissar. Häng med en katt som har siktet inställt på att resa jorden runt, på cykel! Det är katten Nala vi pratar om och hennes räddare i nöden; Dean Nicholson som trampar på pedalerna. Burmillan är kattrasen som vi presenterar i det här numret, en pratig och kelsjuk katt. Och om du är en kattvän av stora mått som sitter och tänker att det skulle sitta fint med en bra kattutbildning, så missa för allt i världen inte vårt reportage med Therese Lilliesköld på sidan 38 där hon berättar allt du behöver veta för att göra slag i saken!.