Kattliv nr 7/2021 i butik 12/10

Kattliv nr 7/2021 finns nu i butik.

Omvänd från hundmänniska till kattmänniska- möt den härliga profilen Björn Skifs med frun Pernilla och birman Molly. Rasen som presenteras är den svarta, alerta och nyfikna Bombayen. Temat i Kattliv nr. 7/2021 handlar om den åldrande katten, och här får vi lära oss mycket om just hur vi borde räkna kattens ålder, för hittills har vi egentligen tänkt lite fel om hur katten utvecklas år för år. Vi pratar om hur gammal en katt egentligen kan bli, hur det är att leva med en katt på ålderns höst, hur cancer hos katt kan te sig och dessutom får du värdefulla tips från veterinären Eva Heger om vad du ska hålla koll på hos din äldre katt så att den kan ha en god hälsa även när den har kommit upp i åren. Som vanligt får du även värdefulla tips från kattbeteendevetaren Susanne Hellman Holmström och den här gången får du både tips på vad du bör tänka på om du bor med en katt i en lägenhet och hur du kan gå tillväga för att näta in balkongen till din katt och “kattpimpa” den så att katten trivs där sedan. Mycket spinnande kattläsning önskar Kattliv!