Kattliv nr 8/2021 i butik 23/11

Kattliv nr 8/2021 finns nu i butik.

I Kattlivs sista nummer för det här året får du möta profilen Camilla Sten som berättar om sitt författarskap, sina nuvarande kissar Rufus och Rizzo och hennes allra första egna kisse Rasmus som Camilla trodde var en ängel. Vad äter katten? Så heter temat den här gången och vi berättar om vilken sorts mat för människor som går bra att ge till katter och vilken sorts männniskomat som man ska se upp med att smussla under bordet till katten i jul. I raspresentationen tar vi en närmare titt på Neva masquerade som är en nyfiken och kreativ problemlösare. Passa på att vinna Camilla Stens bok Arvtagaren till dig och en tunnel feeder till din katt. Om du sedan undrar vad du och din katt ska hitta på för roligt i jul så bläddra genast fram till sidan 50 där Susanne Hellman Holmström ger en massa bra tips på hur du kan julpyssla med din katt. Från oss alla till er alla, en riktigt spinnande god jul med mycket spinnande läsning!