Kattliv nr 1/2022 i butik 19/1

Kattliv nr 1/2022 finns nu i butik.

Årets första nummer av Kattliv är äntligen här! I nummer ett av Kattliv för 2022 får du läsa om profilen Camilla Brinck som har blivit omåttligt populär bland barnen och nu även har börjat vinna föräldrars intresse för att läsa hennes Musse & Helium-äventyr. Sigge i böckerna bor dessutom hemma hos Camilla med kattkompisarna Skrutt och Bus. I raspresentationen får du lära dig mer om den pigga och aktiva bengalen. Numrets tema är inredning och Kattliv reder ut vad katter gillar att klösa på och hur man får dem att klösa där. Missa inte heller Niklas Lundströms debutkrönika för året om hur vi ska höja kattens status, det vackra reportaget om jaguaren och Susanne Hellman Holmströms råd om hur du lär din katt att gå i sele. Allt detta och mycket mer! En god spinnande fortsättning på det nya året med mycket spinnande läsning önskar Kattliv!