Kattliv nr 5/2022 i butik 5/7

Nu finns Kattliv nr 5/2022 i butik!

Numrets tema Ă€r OLYCKOR! Du fĂ„r lĂ€ra dig mycket nyttigt om hur man förhindrar olyckor, och vad man ska göra nĂ€r oturen Ă€ndĂ„ Ă€r framme, bland annat en första hjĂ€lpen-guide för att hjĂ€lpa skadade katter. Vi trĂ€ffar simmaren SARAH SJÖSTRÖM, som har mĂ€ngder med OS-, VM- och EM-medaljer – men hemma vĂ€ntar ocksĂ„ guldklimpen Hanzo, en sibirisk katt! Kattrasen abessinier presenteras, svartfotad katt Ă€r numrets vildkatt, vi trĂ€ffar Zane Neikena som startat KattBNB och kattbeteenderĂ„dgivare Susanne Hellman Holmström har tips om hur man fördelar resurser sĂ„ att katten fĂ„r det som bra som möjligt, och vĂ„r krönikör Niklas “Sphynxnille” Lundström berĂ€ttar om hur dejtingvĂ€rlden Ă€r för kattĂ€gare, och utöver detta har vi korsord, tĂ€vlingar och annat smĂ„tt och gott!