Kattliv nr 5/2022 i butik 5/7

Nu finns Kattliv nr 5/2022 i butik!

Numrets tema är OLYCKOR! Du får lära dig mycket nyttigt om hur man förhindrar olyckor, och vad man ska göra när oturen ändå är framme, bland annat en första hjälpen-guide för att hjälpa skadade katter. Vi träffar simmaren SARAH SJÖSTRÖM, som har mängder med OS-, VM- och EM-medaljer – men hemma väntar också guldklimpen Hanzo, en sibirisk katt! Kattrasen abessinier presenteras, svartfotad katt är numrets vildkatt, vi träffar Zane Neikena som startat KattBNB och kattbeteenderådgivare Susanne Hellman Holmström har tips om hur man fördelar resurser så att katten får det som bra som möjligt, och vår krönikör Niklas “Sphynxnille” Lundström berättar om hur dejtingvärlden är för kattägare, och utöver detta har vi korsord, tävlingar och annat smått och gott!