KATTLIV nr 3 ute 20 april


TEMA KATTUNGAR. Välj med både hjärta och hjärna. Vill du ha en mysig misse eller ett litet monster? Kattbeteenderådgivare  Susanne Hellman Holmström berättar om vikten av att göra rätt från början för att få den katt du vill ha.

ANNELI ALHANKO är hovdansare och Prima Ballerina Assoluta. Under sin danskarriär har hon uppträtt och rest över hela världen. Hon har hyllats av miljoner människor och hon har alltis känt en stark kärlek till sitt yrke. Hennes katt Cleo skapar lugn och harmoni i hennes hem.

SÅ NÄRA DU KAN KOMMA – Vilda katter på Nordens Ark

• Kattkullen – Brittiskt korthår
• Familjekatten – Tre generationer katter hemma hos Sara
• Kattkliniken & Kattfrågan
• Kattliv kollar prylarna
• Kattknäppet
• Kattipset
• Katteljén
• Kattkrysset…

… samt reportage och bilder!