Prenumerera

Spinnande kattlÀsning, vackra kattbilder, veterinÀrrÄd samt beteenderÄd, pryltester, kattreportage, tÀvlingar, intervjuer med kÀnda och okÀnda kattÀgare, raspresentationer och mycket mer.

Om du vill bestÀlla en prenumeration, klicka hÀr för att komma till Kattlivs butik!

Du som redan har en fysisk prenumeration fÄr Àven tillgÄng till e-tidning
– Aktivera ditt konto för e-tidning » (OBS, nytt system frĂ„n 2020-07-01 sĂ„ Ă€ven du som tidigare haft konto för e-tidning behöver aktivera ett nytt konto)

Du kan Àven maila en bestÀllning till pren@kattliv.com eller ringa till 0300-174 00 (telefontid mÄndagar 09:30-12:00 och torsdagar 09:30-12:00) för att köpa en prenumeration i butiken. DÄ fÄr du hem en faktura i posten istÀllet för att slutföra ditt köp i nÀtbutiken.

Ange eventuell kampanjkod i mailet/telefonsamtalet om du vill utnyttja ett rabatterbjudande.

Om du vill ge bort prenumerationen till en vÀn, ange bÄde gÄvomottagarens och gÄvogivarens fullstÀndiga postadresser.

Aktuell prislista:

 • Kattliv, HelĂ„r Ă„tta nr för 374 kr (615 kr / €67 utanför Sverige)
 • Kattliv, Sex nr för 299 kr (465 kr / €51 utanför Sverige)
 • Kattliv, HalvĂ„r fyra nr för 195 kr (315 kr / €35 utanför Sverige)
 • Kattliv Presenterar, fyra nr för 205 kr (334 kr / €37 utanför Sverige)
 • Kattliv + Kattliv Presenterar, Ă„tta + fyra nr för 579 kr (939 kr / €99 utanför Sverige)

  GÀller det adressÀndring kan du fylla i formulÀret hÀr »

  Vid köp av prenumeration
  Du bestĂ€mmer vilken prenumerationslĂ€ngd som passar dig bĂ€st. Tidningen betalas i förskott. Det innebĂ€r att du fĂ„r tidningen bekvĂ€mt levererad till din brevlĂ„da – sĂ„ mĂ„nga nummer du har betalt för. Innan perioden tagit slut fĂ„r du ett erbjudande om att fortsĂ€tta med en ny period.

  ÅngerrĂ€tt gĂ€ller ej vid betald prenumeration. En pĂ„börjad prenumeration kan överlĂ„tas till en annan mottagare, men Ă„terbetalas ej.

  Din prenumeration börjar med första möjliga nummer. Den kan ej börja med ett nummer som redan finns i butik.
  Om du har valt att betala prenumerationen med faktura, sÄ skickas den ut per post och kan dröja tills ditt första nummer skickas ut.

  Integritetspolicy
  NÀr du lÀgger din bestÀllning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din bestÀllning godkÀnner du att vi lagrar och anvÀnder dina uppgifter i vÄr verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig.

  Vid bestÀllning samtycker du till att dina uppgifter, som namn, adress, e-postadress och mobiltelefonnummer, fÄr lagras och anvÀndas för marknadsföring, erbjudanden samt för statistik och analysÀndamÄl.

  Du har enligt personuppgiftslagen (PUL) rÀtt att fÄ den information som vi har registrerat om dig. Om den Àr felaktig, ofullstÀndig eller irrelevant kan du begÀra att informationen ska rÀttas eller tas bort. Kontakta oss i sÄ fall via e-post.